Groene dienstverlening uitgebreid

Gepubliceerd op 1 maart 2022 om 12:18

Ons voormalige dienstverlening pakket bestond het afgelopen jaar uit het tuinonderhoud, tuin renovatie, tuinaanleg, boomverzorging en aanleg sedum dak. Dit is uiteindelijke al een flink uitgebreid diensten pakket, maar vanaf 2022 breiden wij dit diensten pakket uit naar onder andere  mini - grond verzet en hebben wij een upgrade in ons tuinonderhoud pakket. Door deze uitbreiding kunnen wij een uitgebreidere dienstverleningpakket aanbieden aan onze klanten.

Mini-grondverzet

Met het mini-grondverzet kunnen wij de klant een uitgebreide dienstverlening aanbieden, wij kunnen onder andere de klant helpen om de tuin leeg te halen, diverse hagen, bomen en planten te rooien, bijvoorbeeld het uitvlakken van de tuin, gazon/tuin door frezen en diverse graafwerkzaamheden enzovoort alles wat je maar kunt bedenken wat je met deze machines allemaal kan.

Mocht u intussen intresse hebben gekregen in dit dienstverleningpakket vraag ons altijd naar de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op.

Update tuinonderhoud

Sinds 2022 hebben wij ons bedrijf weer een stukje verduurzaamd, door het aanschaffen van deze nieuwe volledige elecktrisch aangedreven zero turn grasmaaier. Met deze nieuwe machine kunnen wij nu ook het groot grasveld onderhoud aanbieden voor zowel de zakelijke klant als de particuliere klant. Ook met het onderhoud van grasvelden maken wij een contract op basis van de wensen en eisen van de klant.

 

Heeft u nou ook een groot grasveld wat onderhouden moet worden maar heeft u zelf geen tijd heeft om dit te kunnen doen neem dan snel met ons contact op voor de mogelijkheden in het gazon onderhoud.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.