Tuinonderhoud


 

Waar de één een hekel heeft aan onderhoud vindt de ander het weer ontspannen. In beide gevallen heeft de tuin goed onderhoud nodig omdat een tuin altijd in beweging is. Hoveniersbedrijf R. Veenstra biedt verschillende mogelijkeheden voor het onderhouden van uw tuin, van eenmalige onderhoudsbeurt tot maandelijks onderhoud. Wij stemmen het geheel af op uw wensen. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over uw tuin!! Wij hebben voor uw hieronder de mogelijkeheden van tuinonderhoud geplaatst,

Periodieke tuinonderhoud

Dit is nou echt een voorbeeld van iemand die het ontspannend vind om in de tuin te staan, alleen wil nog de proffesionele hulp van de hovenier. Dit kan bijvoorbeeld zijn om het verticuteren van het gras, het snoeien van de hagen, bemeste van de tuin, het snoeien van de bomen of het snoeien van heesters. Heel veel werkzaamheden wat mogelijke is. Wij stemmen dit samen met u af zodat u zich geen zorgen meer hoeft maken en toch tuin plezier behoud.

Maandelijks tuinonderhoud

Dit is echt voor een tuinliefhebber die het te druk heeft of geen verstand heeft van tuinieren en de tuin wel de juiste zorg wilt geven. Dan is het maandelijks tuinonderhoud echt iets voor u ! Wij zullen samen met u in overleg gaan wat u wensen en eisen zijn voor het onderhouden van de tuin. Als Wij alles goed hebben besproken, maken wij voor een offerte/contract waarin alles precies staat beschreven zoals contractduur en de verschillende werkzaamheden enzovoort!! Als u nou een tuinliefhebber bent of niet, als u kiest voor maandelijks onderhoud heeft geen zorgen meer om de tuin!!

Eenmalige tuinonderhoud

Een echte tuinliefhebber met groene vingers die heel veel kan in de tuin maar toch hier en daar hulp nodig heeft van de hovenier. Dat kan, ook bij hoveniersbedrijf R. Veenstra kunnen wij eenmalige tuin onderhoud uitvoeren. De werkzaamheden kunnen hier in veel verschillen, bijvoorbeeld het snoeien van speciale planten of het snoeien van een hoge hagen of het maaien van de slootkant noem het maar op. Samen met u komen wij hier uit zodat u toch tuinplezier behoudt.

Vakantie tuinonderhoud

Ben jij ook echt een vakantie liefhebber?? En ben jij langer dan normaal op vakantie, dan is dit onderhoudpakket echt iets voor u!! Wij zullen samen met u in overleg gaan over het onderhoud van u tuin. U geeft bijvoorbeeld in het gesprek aan wat voor jullie de hoogste prioriteit heeft in de tuin en zo werken wij samen met u naar de beste overeenkomst, zodat met een goed gevoel op vakantie gaat en zonder tuinzorgen weer thuis komt

Omdat een tuin nou eenmaal zijn specifieke kennis vereist bieden wij bij Hoveniersbedrijf R. Veenstra daarom een breed aanbod in tuinonderhoud, er zit voor iedere tuinliefhebber wat bij. Hebben wij inmiddels intresse gewekt?? Maak dan snel een met ons afspraak, voor vrijblijvende informatie!!