Tuinaanleg


Voordat u begint met het aanleggen van de tuin is het belangerijk om u te oriënteren in de verschillende tuinstijlen. Heeft u liever een moderne en strakke tuin, of heeft u toch meer voorkeur voor een landelijke tuin?

 

Ook is het belangerijk om je te oriënteren op de soorten beplanting zoals kleur of grootte. Als u het echt goed wilt aanpakken, maken wij voor u een tuin ontwerp zodat u een goed beeld krijgt over de tuin. Ook kunt u kiezen om er een beplantingsplan aan toe toevoegen om te zien waar welke planten en vermelden wij de bloeitijd van de plant, zo kunt u een heel uitgebreid overzicht krijgen over beplanting. Naast een plantenlijst leveren wij er ook een materiaallijst bij zodat u kunt zien welke materialen er worden gebruikt.

Dit allemaal met één aanspreekpunt de gehele duur van het project. Als wij samen met u het gewenste ontwerp hebben maken wij voor u een prijsopgave zodat u weet wat het kostenplaatje is van uw tuin. Als wij uiteindelijke tot een akkoord zijn gekomen komen wij uw tuin aanleggen volgens de afspraken zijn gemaakt. Wij maken bij de aanleg van uw tuin uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Dit geldt niet alleen voor de beplanting, maar ook voor alle te gebruiken materialen.