Boomverzorging

Boom verzorging is het aanplanten van bomen en het onderhouden van bomen tot het rooien van bomen.

Mocht er ook bij u een boom/bomen om waaien met de storm kunt u ons altijd op bellen, dan spreken wij een tarief met u af en dan ruimen wij de boom voor u op. Mocht dit het geval zijn of u vertrouwt de boom niet helemaal bel ons dan direct op en wacht niet te lang. Dan zullen wij samen met u naar de beste oplossing zoeken.

   

   

   

  Wij doen niet alleen  bomen maar ook fruitbomen. Het is namelijke heel belangerijk dat u uw fruitboom laat snoeien. Maar u zegt vast waarom moet dat? Wij nemen aan dat u een fruitboom heeft aanschaft voor fruit en als u fruit wil dan moet u juist snoeien (een fruitboom is gekweekt om te snoeien en gaan eerder dood als u de fruitboom niet snoeit). Dit is niet een snoei waar je zomaar een takje weghaalt, om vruchten over te houden moet je ervoor zorgen dat je vruchthout moet overhouden en probleem takken weghalen enzovoort.

   

  heeft u een boom die gerooid of gesnoeid moet worden of een fruitboom die nodig moet worden gesnoeid dan raad ik u aan om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen