Tuin onderhoud

Bij een goed onderhoud komt heel wat meer bij te kijken 

 

Een tuin is altijd in beweging, planten groeien de seizoenen wisselen en strenge winters, extreme droogtes en ongedierte die soms flink wat schade kan aanrichten. Dus kortom een tuin vraagt constant om begeleiding. Daarom is goed tuinonderhoud belangrijk.

Zoals grasmaaien is niet moeilijke net zo als uitgebloeide bloemen uit de border wegknippen. het snoeien van een haag gaat de meeste mensen ook nog makkelijke af. maar hoe komt  het bij een skimmia die geel blad krijgt, en wat voor behandeling krijgt een oude fruit boom die dode takken krijgt  en hoe snoeien een hortensia. Het tuin onderhoud kunt u gerust overlaten aan de vakman van hoveniersbedrijf R. veenstra.

 

Wij bieden verschillende onderhoud pakketten voor meer informatie voor die pakketten kunt u naar onderen scrollen 

 

Het complete tuin onderhoud.

Bij dit pakket stelt u samen met hoveniersbedrijf R.veenstra een persoonlijk onderhoudsschema op voor 1 jaar . en hoeft u geen zorgen meer te maken over de tuin naar een lange werk dag. Volgens de vaste afspraken zullen wij de werkzaamheden uitvoeren.

 

 

Het periodieke onderhoud.

U mag graag in uw vrije tijd tuinieren maar wil nog wel begeleiding van een professional dan is dit het juiste pakket.

dit pakket houdt in dat wij 1x in de 6 weken langskomen voor en een rondje door de tuin gaan en alle opmerkelijke dingen in de tuinen zullen aanpassen bijvoorbeeld: de graskanten bij knippen of een heester snoeien of een boom enz. voor alle werkzaamheden waar u geen verstand van heeft zullen wij ze voor u oplossen 

 

 

Het jaarlijkse onderhoud.

Tuinieren is een grote hobby van u maar wil in sommige dingen professionele hulp zoals de tuin winter klaarmaken vraagt om specifieke kennis.

en bij een voorjaar beurt krijgt het gras wat meer aandacht, en in de zomermaanden moet de hagen en sommige weelderige gegroeide heesters en vroeg bloeiende vaste gesnoeid worden. Bij dit pakket komen we 2 a 3 keer per jaar langs.

 

 

 

 

 

Voor meer informatie neem dan snel contact op met Hoveniersbedrijf  R.veenstra .